اسپانیایی ها موفق شدند شکلات را برای مدت طولانی مخفی نگه دارند. تقریباً یک قرن طول کشید تا به کشور همسایه فرانسه و بقیه اروپا برسد.
در سال 1615، لوئی سیزدهم پادشاه فرانسه با آنه اتریشی، دختر فیلیپ سوم پادشاه اسپانیا ازدواج کرد که نمونه های شکلات را برای جشن گرفتن این رویداد به دربار فرانسه آورد.
پس از فرانسه، شکلات تافی شیرین عسل به زودی به بریتانیای کبیر راه یافت، جایی که در کلوپ های نخبگان، به اصطلاح، سرو می شد. خانه های شکلاتی با گسترش این روند در سراسر اروپا، بسیاری از کشورها مزارع کاکائو خود را در کشورهای حاشیه استوا ایجاد کردند.
شکلات رکوردهای محبوبیت را در میان اشراف اروپایی شکست. خانواده سلطنتی و طبقات بالا به دلایل بهداشتی و به دلیل ماهیت منحط شکلات می خوردند.
شکلات هنوز با دست و طی فرآیندی پر زحمت ساخته می شد. با این حال، با انقلاب صنعتی آینده، همه چیز در شرف تغییر بود.
در سال 1828، اختراع دستگاه پرس شکلات، فرآیند تولید شکلات را متحول کرد. هنگام فشار دادن کره کاکائو بر روی این دستگاه ابتکاری، پودر کاکائو خوب نیز از دانه های بو داده ایجاد می شود.
سپس پودر با مایعات مخلوط شد و در قالب ریخته شد و در یک شکلات شکلات جامد شد و به این ترتیب عصر شکلات مدرن آغاز شد.
در سال 1989، مگنوم اولین بستنی شکلاتی کلاسیک را عرضه کرد که همه آن را می شناسند و دوست دارند. مگنوم در بلژیک متولد شد، جایی که تولیدکنندگان شکلات با بالاترین کیفیت، دستور العمل منحصر به فردی را برای روکش شکلاتی ایجاد کردند که هنگام گاز گرفتن و ریختن آن روی بستنی خامه ای وانیلی، صدایی مشخص می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.