دارچین یک ادویه محبوب است. دارچین لوله ای عمده سرشار از سینامالدئید است که تصور می شود مسئول بیشتر فواید سلامتی دارچین است.
آنتی اکسیدان ها از بدن شما در برابر آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند.
دارچین سرشار از آنتی اکسیدان های قوی از جمله پلی فنول ها است.
یک مطالعه نشان داد که مکمل دارچین می تواند به طور قابل توجهی سطح آنتی اکسیدان را در خون افزایش دهد.
در عین حال سطح نشانگرهای مورد استفاده برای اندازه گیری التهاب، مانند پروتئین C-reactive را کاهش دهد.
در واقع، اثرات آنتی اکسیدانی دارچین به قدری قوی است که می توان از آن به عنوان یک نگهدارنده طبیعی مواد غذایی استفاده کرد.
دارچین حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان های پلی فنل بسیار قوی است.
التهاب فوق العاده مهم است، زیرا به بدن شما کمک می کند به عفونت ها پاسخ دهد و آسیب بافتی را ترمیم کند.
با این حال، التهاب زمانی میتواند به یک مشکل تبدیل شود که مزمن باشد و علیه بافتهای بدن شما باشد.
دارچین ممکن است در این زمینه مفید باشد. مطالعات نشان می دهد که این ادویه و آنتی اکسیدان های آن دارای خواص ضد التهابی قوی هستند.
آنتی اکسیدان های موجود در دارچین دارای اثرات ضد التهابی هستند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری کمک کند.
دارچین با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط است، که علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است.
بر اساس یک بررسی، مکمل با حداقل 1.5 گرم (گرم) یا حدود 3/4 قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) دارچین در روز قادر به کاهش سطح تری گلیسیرید، کلسترول تام، کلسترول LDL (بد) و قند خون در افراد مبتلا به بیماری متابولیک
بررسی دیگری از 13 مطالعه نشان داد که دارچین می تواند سطح تری گلیسیرید و کلسترول تام را کاهش دهد، که هر دو از عوامل خطر بیماری قلبی هستند.
همچنین نشان داده شده است که دارچین با مصرف مداوم حداقل 8 هفته فشار خون را کاهش می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.