استفاده از سوسیس کالباس گیاهی به عنوان داروی موثر در لاغری

انتخاب ماده پرکننده به دلیل طعم سوسیس کالباس گیاهی نبود، بلکه به دلیل در دسترس بودن آن در یک منطقه محلی بود.

کمبود مواد غذایی و قحطی به ویژه پس از جنگ های جهانی اول و دوم به توسعه سوسیس و کالباس کمک کرد که علاوه بر گوشت حاوی مواد پرکننده مانند سیب زمینی، رول خشک، خرده نان، برنج، آرد سیب زمینی و بلغور، آرد ذرت و … بود.

بیشتر سوسیس‌های گیاهی که به صورت تجاری تولید می‌شوند، از نوع امولسیون شده هستند، به عنوان مثال:

هات داگ های گیاهی بسیار ساده تر است که همه چیز را در یک غذاساز قرار دهید و سپس خمیر حاصل را در یک محفظه قرار دهید.

آنها شبیه هات داگ گوشت هستند، متاسفانه طعم آنها را ندارند. ساخت سوسیس های گیاهی که در غذاساز امولسیون نشده اند سخت تر است.

مشکل در کنترل بافت نهفته است، تولید سوسیس گیاهی حاوی برنج، جو یا جو و چسباندن آن مواد با ادویه جات به گونه ای که وقتی سوسیس نازک بریده می شود خرد نشوند، بسیار سخت تر است.

سوسیس

برخلاف سوسیس‌های گوشتی سنتی، بدنه آن از روده حیوانی ساخته نمی‌شود، بلکه از مواد مصنوعی ساخته شده است.

هنگامی که بافت تحت کنترل است، سوسیس می تواند حاوی تعداد نامحدودی از مواد باشد، که برخی از آنها ممکن است قطعات “نمایش” در نظر گرفته شوند.

به عنوان مثال، برش هایی از سیب یا آلو، کشمش، زیتون یا آجیل آبرسانی شده مجدد. می توان از مواد پرکننده مانند توفو، سیب زمینی، جو، برنج، جو دوسر، سوخاری، خرده نان و نان خیس خورده استفاده کرد.

پولک سیب زمینی، آرد سیب زمینی، آرد نخودچی، بلغور، آرد برنج، نشاسته و پروتئین گیاهی بافت را می توان اضافه کرد.

بیشتر مردم پودینگ نان را دوست دارند و سوسیس پودینگ نان را می توان به راحتی درست کرد. هیچ کمبودی در مواد اولیه وجود ندارد و صدها دستور پخت را می توان ایجاد کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.