استفاده از شربت نعنا خارجی در هندوستان ممنوع اعلام شده است

انواع مختلف برگ نعناع یا حتی انواع نعناع شکلاتی را با نوشیدن شربت نعنا خارجی امتحان کنید. برای تهیه این دستور می توانید از هر نوع شکری مانند شکر سفید، شکر قهوه ای یا حتی عسل استفاده کنید.

فقط توجه داشته باشید که طعم ممکن است بسته به چیزی که استفاده می کنید تغییر کند.

برای نسخه غیر نعنایی، سعی کنید از گیاهان دیگری مانند اسطوخودوس یا رزماری استفاده کنید.

نگهداری: شربت ساده سرد شده را می توان تا دو هفته در ظرف یا شیشه دربسته نگهداری کرد.

انجماد: شربت ساده نعناع را می توان با ریختن مخلوط خنک شده در قالب های یخ منجمد کرد. پس از یخ زدن، مکعب ها را در یک کیسه یا ظرف مناسب در فریزر تا شش ماه نگهداری کنید.

مکعب های شربت ساده را با قرار دادن آنها در یک کاسه و اجازه دادن به آنها در دمای اتاق یا مایکروویو به مدت 30 ثانیه آب کنید.

شربت

به طور کلی، شربت شکر با مقدار مساوی شکر و آب درست می شود، در حالی که شربت ساده با نسبت کمی متفاوت ساخته می شود. نام ها می توانند قابل تعویض باشند.

لازم نیست از برگ نعنا استفاده کنید. می توانید شربت را با هر طعمی که دوست دارید دم کنید. گیاهان مختلف مانند اسطوخودوس یا رزماری را امتحان کنید.

شربت نعناع در صورتی که در شیشه یا ظرف استریل شده در یخچال یا فریزر تا 6 ماه نگهداری شود تا دو هفته ماندگاری دارد. برای دستورالعمل های کامل، بخش ذخیره سازی و فریزر را بررسی کنید.

درست کردن شربت ساده در خانه از ابتدا به این معنی است که با مواد تمیز و ساده درست شده است.

می توانید میزان مصرف نعناع برای تشدید طعم نعناع را کنترل کنید.

شربت نعناع بسیار همه کاره است و طعم تازه ای دارد.

این شربت ساده نعناع را می توان به روش های مختلف از کوکتل گرفته تا دسر استفاده کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.