مطالعات مشاهده ای نشان داده است که هر گرم مغز گردو ممتاز تویسرکان که در روز می خورید، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را تا 10 درصد کاهش می دهد.
گردو منبع خوبی از فرم گیاهی چربی امگا 3 است که ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
التهاب ریشه بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2، بیماری آلزایمر و سرطان است و می تواند ناشی از استرس اکسیداتیو باشد.
پلی فنول های موجود در گردو می تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب کمک کند. زیرگروهی از پلی فنول ها به نام الاژیتانین ها ممکن است به ویژه درگیر باشند.
باکتری های مفید در روده شما، الاژیتانین ها را به ترکیباتی به نام urolithins تبدیل می کنند که در برابر التهاب محافظت می کند.
چربی امگا 3 ALA، منیزیم و اسید آمینه آرژنین موجود در گردو نیز ممکن است التهاب را کاهش دهد.
چندین ترکیب گیاهی و مواد مغذی موجود در گردو ممکن است به کاهش التهاب کمک کند، که عامل اصلی بسیاری از بیماریهای مزمن است.
مطالعات نشان میدهند که اگر روده شما سرشار از باکتریهای تقویتکننده سلامت و سایر میکروبها (میکروبهای روده شما) باشد، احتمالاً روده سالم و سلامت کلی خوبی خواهید داشت.
ترکیب ناسالم میکروبیوتای شما می تواند به التهاب و بیماری در روده و سایر نقاط بدن شما کمک کند و خطر ابتلا به چاقی، بیماری قلبی و سرطان را افزایش دهد.
آنچه می خورید می تواند به طور قابل توجهی روی آرایش میکروبیوتای شما تأثیر بگذارد. خوردن گردو ممکن است یکی از راه های حمایت از سلامت میکروبیوتا و روده شما باشد.
وقتی 194 فرد بالغ سالم به مدت 8 هفته هر روز 1.5 اونس (43 گرم) گردو خوردند، در مقایسه با دوره نخوردن گردو، باکتری های مفید افزایش یافت.
این شامل افزایش باکتری هایی است که بوتیرات تولید می کنند، چربی که روده شما را تغذیه می کند و سلامت روده را ارتقا می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.