الکل خرما صادر کننده اش را میلیاردر کرد

قرار بود این مطالعه ای باشد که می تواند رژیم غذایی آمریکایی ها را تغییر دهد، یک کارآزمایی بالینی بزرگ که ممکن است تمام شواهد پزشکی مورد نیاز برای توصیه یک مایع پرکاربرد مثل الکل خرما روزانه را به عنوان بخشی از یک سبک زندگی سالم ارائه دهد.

اینگونه بود که دو دانشمند برجسته و یک مقام ارشد بهداشتی فدرال طی ارائه ای در هتل مجلل بریکرز در پالم بیچ، فلوریدا، در سال 2014 این پروژه را مطرح کردند.

و به نظر می رسید از مخاطبانی که از آنها خواسته شده بود برای پرداخت هزینه مطالعه 100 میلیون دلاری کمک کنند. پذیرا: همه آنها مدیران شرکت الکل خرما بودند.

نمونه های الکل خرما تازه از نخل  و نخل رافیا در فلاسک های استریل به دست آمد. نمونه هابرای خواص و عملکرد مخمرها در الکل سازی با استفاده از انگور مورد بررسی قرار گرفتند.

مخمرها در الکل خرما مشخص شد، شناسایی شد و برای سرعت رسوب، تحمل اتانول،محتوای الکل، جمعیت مخمرها، pH، اسیدیته کل (TA)، کل مواد جامد محلول، قند احیا کننده و کل شکر در فواصل 6 ساعت.

مخمرهای نمونه‌ها خالص‌سازی و برای تلقیح گل انگور مورد استفاده قرار گرفتند.

تغییرات دما، محتوای الکل، pH، وزن مخصوص، کل جامدات، اسیدیته قابل تیتراسیون واسیدیته فرار تعیین شد.

بین مخمرها تفاوت معنی داری وجود داشت. خواص روغن نخل و نخل رافیا ساکارومایسس سرویزیه، ساکارومایسس گلوبوسوس وSaccharomyces carlsbergensis از نمونه های الکل نخل جدا شد. تحمل اتانول بودبین 15 تا 18 درصد حجمی در نخل و 12 تا 15 درصد حجمی در نخل رافیا پس از 24 ساعت.

جمعیت مخمرافزایش یافت (108به 109cfu/ml) با افزایش سطح اتانول و TA با کاهش مربوطه در pHسطح (6.7 تا 4.6).

عملکرد مخمر در دیگر انواع تفاوت معنی داری (05/0p<) را نشان دادنمونه های نخل و رافیا.

تولید TA و اتانول (9 تا 11.4 درصد) در مقایسه با آن کمتر بوددرالکل نخل pH نسبتاً ثابت بود. این مطالعه نشان می دهد که مخمرهای الکل خرما دارای خواص خوبی هستندخواص برای تولید الکل نخل.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.