پیتزا: مترادف با پنیر است، خواه ذهن شما به سمت استخرهای شنای موزارلا در پیتزای ناپلی شما منحرف شود یا پنیر دمیده شده از تبلیغات پیتزا هات در گذشته.
با افزایش قیمت پنیر پیتزا طرفداران آن نیز بیشتر شده اند.
اما بهترین نوع پنیر برای استفاده در پیتزاهای خانگی چیست – و برای نتایج بهینه رشتهای باید آن را روی چه ترتیبی بریزید؟
واضح ترین انتخاب موزارلا است – به ویژه موزارلای بوفالو که در ناپل، کامپانیا، مهد پیتزای مدرن متولد شد.
اما مطمئناً انتخاب های بیشتری وجود دارد.
همه 12 پنیر ذکر شده در زیر به یک اندازه خوشمزه هستند (اگر بیشتر می خواهید: این راهنمای قطعی پنیرهای ایتالیایی را ببینید) روی خمیر، اما همه به یک اندازه ذوب نمی شوند – به خصوص در یک اجاق خانگی.
به طرز شگفتانگیزی ذوب شده و یا نه، اما اگر دقیقاً بدانید که چگونه از آنها استفاده کنید – در کدام سبک پیتزا، به چه ترتیبی و با کدام تاپینگها بهترین ترکیب را دارید، هنوز هم ارزش دارند که پالت پیتزای شما را تزئین کنید.
چرا باید به حرفی که میزنم اعتماد کنی؟ من این لذت و بار را داشتم که با مجموعه ای از پیتزاهای پنیری (به لطف سرآشپزمان هانا) به دوش بیفتم و هر تکرار را در چند ساعت هضم غذا مزه و درجه بندی کردم.
در گذشته، احتمالاً این شوخیترین شوخی بود که ساختهام، و به من اعتماد کنید، چند مورد را در زمان خود گفتم.
فکر میکردم پنیر را برای همیشه به تعویق انداختهاند، اما هفته بعد، وقتی یک پیتزای کاملا طلایی کاسیو و پپه را از فر بیرون آوردیم، آماده شیرجه رفتن بودم.
حدس میزنم آخرین خنده را داشتم. گذشته از همه اینها.
آیا موزارلای بوفالو خوب آب می شود؟ آره. این پنیر است که شما به عنوان حوضچه های کوچکی از لذت خامه ای کشدار روی پیتزا خود می شناسید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.