کاهو سرشار از آب با محتوای 94 تا 95 درصد و کم کالری است.
همچنین منبع عالی ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات فعال زیستی مانند پلی فنل ها، کاروتنوئیدها و کلروفیل با فواید سلامت مرتبط است [3].
علاوه بر این، ترکیبات و محتویات فیتوشیمیایی در انواع مختلف متفاوت است.
صیفی جات امروز مشهد بسیار از کیفیت بالایی برخوردار می باشد.
در مقایسه با کاهوی سبز و کاهوی قرمز، برخی مطالعات گزارش کرده اند که کاهوی قرمز نسبتاً دارای سطوح فنلی بالاتری نسبت به سبز است.
بنابراین، کاهو قرمز منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی روزانه است.
مشخص شد که کاهو حاوی مقدار زیادی ویتامین C است.
مصرف کاهو برای سلامت انسان مفید است – مربوط به ترکیبات فعال زیستی در سبزیجات.
برخی از مطالعات اپیدمیولوژیک گزارش کرده اند که مصرف سبزیجات با خطر کمتر بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی عروقی مرتبط است .
کاهو منبع طبیعی مهمی از مواد شیمیایی گیاهی است.
این مولکولها که شامل فلاونوئیدهای گلیکوزیله، اسیدهای فنولیک، کاروتنوئیدها، گروههای ویتامین B، اسید اسکوربیک، توکوفرولها، و سسکویترپن لاکتونها هستند، اجزای تغذیهای زیست فعال حیاتی هستند.
علاوه بر این، یافتهها نشان داد که مصرف کاهو نگهداریشده در بستهبندیهای جوی اصلاحشده، وضعیت ردوکس پلاسما شرکتکنندگان سالم را تغییر نمیدهد [16].
علاوه بر این، چندین محقق دریافتند که Lactuca sativa هیدروپونیک می تواند بیماری هایی مانند آسیب اکسیداتیو، سرطان، بیماری آلزایمر و دیابت را التیام بخشد [17،18،19].
ترکیبات آنتی اکسیدانی طبیعی استخراج شده و شناسایی شده از منابع گیاهی مانند کاهو به دلیل آگاهی عمومی از اهمیت یک رژیم غذایی سالم و محدودیت در استفاده از آنتی اکسیدان های مصنوعی خطرناک، به یک روند محبوب تبدیل شده است [20].
اگرچه، بسیاری از انواع تحقیقات با تمرکز بر کاهو، بررسی بر روی نکات مهم تغذیهای و تجمیع یافتههای پژوهشی محدود هستند.
بنابراین، هدف از این بررسی، خلاصه کردن مرور کلی کاهو، از جمله ترکیبات تغذیهای، بهویژه ترکیبات زیست فعال، و فواید بالقوه سلامتی بود که برای دستیابی به رژیم غذایی روزانه بهتر و کسب دانش بهتر از فواید بالقوه سلامتی برای مصرفکنندگان ضروری است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.