توت سفید (Morus alba L.) گونه ای از درختان کوچک برگریز است که عمدتاً در آسیا رشد می کند. توت به دلیل خواص سلامتی خود شناخته شده است.
اثر مفیدی در کاهش سطح قند خون و کاهش احتمال ابتلا به تصلب شرایین دارد. خواص و کاربردهای توت سفید چیست؟
سایر خواص توت سفید، اگرچه کمتر محبوبیت دارد، عبارتند از:
- کاهش سطح کلسترول خون و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به تصلب شرایین،
- اثر آنتی اکسیدانی به عنوان یک “گیرنده” رادیکال های آزاد، توت سفید به طور غیر مستقیم سرعت پیری سلول های بدن را کاهش می دهد. این به دلیل محتوای پلی فنول ها است که بیشتر آنها عبارتند از: کورستین، روتین، کامپفرول و استرالاگین.
- برگهای توت سفید حاوی ترکیبات باکتریکشی است که میتواند مفید باشد، به عنوان مثال، با استافیلوکوک، سالمونلا،
- عصاره برگ های این گیاه از تشکیل پروتئین بتا آمیلوئید جلوگیری می کند و سمیت عصبی آن را ضعیف می کند – این پروتئین مسئول ایجاد بیماری آلزایمر است.
- توت سفید همچنین منبعی از مواد معدنی و ویتامین ها است: فسفر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، مس، روی و منگنز و همچنین ویتامین های B و ویتامین C.
توت سفید به اشکال مختلف برای مصرف در دسترس است. عصاره های آن در قرص ها محبوب هستند، اما می توانید از توت خشک به عنوان دم کرده (برگ یا میوه) نیز استفاده کنید.
با این حال، محبوب ترین میوه های توت خشک کردستان است که می تواند به طرق مختلف مورد استفاده قرار گیرد.
می توانید آنها را به فرنی ارزن و همچنین به کوکتل ها اضافه کنید و حتی آنها را همراه با سایر آجیل ها و میوه های خشک (یا به تنهایی) در ماست بریزید. توت سفید خشک را می توان مانند هر نوع میوه خشک دیگری درمان کرد.
در عین حال، باید به خاطر داشت که با وجود بسیاری از خواص تقویت کننده سلامت، میوه های توت سفید خشک شده خالی از کالری نیستند.
یک مشت توت سفید خشک (30 گرم میوه خشک) معادل حدود 100 کیلو کالری است، بنابراین نمی توانید در مصرف آن زیاده روی کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.