به دو صورت می توان حلوا ارده اردکان را بسته بندی نموده و وزنش را اندازه گرفت. اگر آن را در سوپرمارکت خریداری می کنید، بهتر است آن را انتخاب کنید که در یک بسته بندی شفاف فروخته می شود. قبل از خرید باید به نکات زیر توجه کنید:
- روی سطح نباید لکه قندی وجود داشته باشد.
- در رنگ، هر حلوا باید روشن باشد، اگر لکه های تیره وجود داشته باشد، فناوری تولید نقض می شود.
- روی سطح محصول نباید لکه چربی وجود داشته باشد.
در صورت خرید حلوا به وزن باید به وجود پوسته تخمه آفتابگردان یا بادام زمینی توجه کرد. حضور یا عدم حضور آنها کیفیت را به بهترین شکل نشان خواهد داد.
اگر فرصت امتحان دارید، امتناع نکنید، یک محصول خوب خرد می شود و به دندان های شما نمی چسبد.
حلوا را می توانید در انبار یا اتاقی که دمای آن بیش از 12 درجه سانتیگراد نباشد و در یخچال با دمای 7 درجه سانتیگراد نگهداری کنید. تمام بوهای خارجی را جذب می کند.
از آنجایی که حلوا فقط حاوی مواد گیاهی است، می توان آن را در اکثر پست ها از جمله روزه بزرگ ارتدکس خورد.
حلوا یکی از معروف ترین شیرینی هاست، به همین دلیل برخی از حقایق در مورد آن بسیار کنجکاو هستند:
- حلوا اولین بار در قرن پنجم در قلمرو ایران امروزی تهیه شد. قبل از میلاد e.
- اعتقاد بر این است که خوشمزه ترین شیرینی جهان در زادگاه خود ایران تولید می شود.
- در ایران حلوا منحصراً با دست درست می شود، این حرفه افتخاری محسوب می شود و موروثی است.
- در یونان این شیرینی از سمولینا، روغن زیتون و گردو تهیه می شود و با دارچین و کشمش نیز تکمیل می شود.
هر پزشک می گوید که در دوران بارداری لازم است تا حد امکان محصولات حاوی مواد مفید در رژیم غذایی گنجانده شود.
به همین دلیل است که حلوا به عنوان یک دسر برای مادران باردار به دلیل وجود بسیاری از ویتامین ها، عناصر ماکرو و میکرو در آن بسیار مفید خواهد بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.