زعفران به دلیل طعم، بوی منحصر به فرد، اثرات سلامتی و برداشت بسیار پر زحمت گل، گران ترین ادویه جهان است. تارهای قرمز نارنجی کلاله مادگی در کار پر زحمت و دقیقی با دست چیده شده است.
در حال حاضر زعفران در طبیعت وجود ندارد و بیشتر در کشورهای اسپانیا، هند و ایران کشت می شود. با ارزش ترین قسمت زعفران از پیاز پیازی که با فلس های خشک پوشانده شده رشد می کند.
گلهای زعفران دارای رنگ ارغوانی روشن هستند، در حالی که درون آنها مادگیهای نارنجی وجود دارد که از آن ادویه به دست میآیند.
بر اساس سوابق موجود در کتب پزشکی، زعفران 2600 سال قبل از میلاد در طب چینی رایج بوده است.
حداکثر ارتفاع زعفران به چندین سانتی متر می رسد. این گیاه در اوایل بهار شکوفا می شود، گاهی اوقات می توانید انواعی را ملاقات کنید که در پاییز شکوفا می شوند. زعفران به خصوص در آشپزخانه کاربرد فراوانی دارد.
به عنوان افزودنی برای چای زعفرانی گلستان استفاده می شود. افزودن زعفران به چای بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، به خصوص به دلیل طعم و خواص مفید آن برای سلامتی.
فواید زیادی دارد، به عنوان مثال خلق و خو و اشتها را بهبود می بخشد، از هضم غذا حمایت می کند و همچنین دارای خواص ضد افسردگی و ضد باکتریایی است.
چای سیاه با زعفران نیز در کویت می نوشند. هل نیز به آن اضافه می شود که اغلب از ادویه در چای استفاده می شود، مانند زنجبیل آسیایی.
برخلاف زنجبیل، غلاف های له شده با دانه ها به عنوان افزودنی به چای استفاده می شود. هل موجود در چای برای تقویت اشتها و تحریک خواص دم کرده چای طراحی شده است.
آیا به دنبال چای زعفران مرغوب هستید و نمی دانید آن را از کجا بخرید؟ پیشنهاد فروشگاه ماندارین را بررسی کنید! ما با کیفیت ترین زعفران ایران را عرضه می کنیم.
شرایط عالی برای کشت آن وجود دارد، زیرا موقعیت های آفتابی، خاک های سبک و قابل نفوذ با واکنش خنثی یا کمی اسیدی را ترجیح می دهد. ما شما را به خرید این ادویه گرانبها تشویق می کنیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.