شکلات در سال 1641 با یک کشتی اسپانیایی وارد فلوریدا شد. اعتقاد بر این است که اولین خانه شکلات آمریکایی در بوستون در سال 1682 افتتاح شد. در سال 1773، دانه کاکائو یک مستعمره بزرگ آمریکا بود و مردم از همه طبقات از آن لذت می بردند.
در طول جنگ انقلاب ، شکلات به عنوان جیره به ارتش و گاهی اوقات به عنوان پول به سربازان داده می شد. (شکلات همچنین در طول جنگ جهانی دوم به عنوان جیره برای سربازان سرو می شد.)
هنگامی که شکلات برای اولین بار در اروپا ظاهر شد، این یک لوکس بود که فقط ثروتمندان می توانستند از آن لذت ببرند.
اما در سال 1828، کوئنراد یوهانس ون هوتن، شیمیدان هلندی، راهی برای درمان دانه های کاکائو با نمک های قلیایی کشف کرد تا پودر شکلاتی درست شود که راحت تر با آب مخلوط شود.
این فرآیند به “فرآیند هلندی” معروف شد و شکلات تولید شده را پودر کاکائو یا “کاکائو هلندی” نامیدند.
فرض بر این است که ون هوتن دستگاه پرس کاکائو را نیز اختراع کرده است، اگرچه برخی گزارش ها حاکی از آن است که پدرش این دستگاه را اختراع کرده است.
یک دستگاه پرس کاکائو کره کاکائو را از دانههای کاکائو برشته جدا میکرد تا پودر کاکائو را ارزان و راحت درست کند که برای تهیه انواع شکلاتهای خوشمزه استفاده میشد.
پردازش هلندی و پرس شکلات تخته ای فرمند هر دو به مقرون به صرفه تر شدن شکلات کمک کردند. همچنین راه را برای تولید انبوه شکلات باز کرد.
در بیشتر قرن نوزدهم، شکلات آنقدر مورد علاقه بود که اغلب به جای آب، شیر به نوشیدنی اضافه می شد. در سال 1847، شکلاتساز بریتانیایی جی. فرای و پسران اولین نوار شکلات را از خمیری ساخته شده از شکر، مشروب شکلات و کره کاکائو ساختند.
شکلاتساز سوئیسی، دانیل پیتر، به طور کلی با اضافه کردن پودر شیر خشک به شکلات برای تولید شکلات شیری در سال 1876 اعتبار دارد.
اما چند سال بعد او با دوستش هنری نستله کار کرد و آنها نستله را ایجاد کردند و شکلات شیری را وارد شرکت کردند. بازار عمده فروشی.
1879، یکی دیگر از شکلاتسازان سوئیسی به نام رودولف لیند، دستگاه حلزونی را اختراع کرد که شکلات را مخلوط و هوادهی میکند و به آن قوام نرم و ذوب شده در دهان میدهد که به خوبی با سایر مواد ترکیب میشود.
بیشتر شکلاتهای مدرن با کیفیت بالا و تولید انبوه هستند، اگرچه برخی از شکلاتسازان هنوز هم دست ساز شکلاتهای خود را میسازند و مواد را تا حد امکان خالص نگه میدارند.
شکلات برای نوشیدن در دسترس است، اما اغلب به عنوان یک دسر خوراکی یا در دسرها و محصولات پخته شده استفاده می شود.
در حالی که شکلات معمولی شما سالم تلقی نمی شود، شکلات تلخ جایگاه خود را به عنوان یک خوراکی سالم و سرشار از آنتی اکسیدان برای قلب به دست آورده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.