رب گوجه فرنگی صنعتی و رب گوجه بدون نمک در سه کارخانه در سراسر کالیفرنیا با محصولاتی که رنگ ها و بافت های متفاوتی را برای نیاز مشتریانی که به دنبال رب گوجهفرنگی خوشمزه و اصیل کالیفرنیا هستند، ارائه میدهد.
زمانی که گوجهفرنگیهای رسیده ما از مزرعه میرسند، قبل از تبدیل شدن به رب گوجهفرنگی طعمدار و آماده برای بستهبندی، تحت یک فرآیند ۷ مرحلهای قرار میگیرند.
گوجهفرنگیها پس از درجهبندی کیفیت، در فلومهای ما تخلیه میشوند و قبل از شروع فرآیند پخت، که فقط چند دقیقه طول میکشد، از طریق چندین ایستگاه مرتبسازی منتقل میشوند.
بسته به محصول نهایی مشتری ما، یکی از دو گزینه انتخاب می شود: Hot Break که گوجه فرنگی ها را در دمای 210 درجه فارنهایت گرم می کند.
Cold Break که گوجه فرنگی ها را در دمای 155 درجه فارنهایت گرم می کند. هر فرآیند آنزیم های تخریب کننده پکتین را غیرفعال می کند تا از ادامه آن جلوگیری شود.
تجزیه گوجه فرنگی، با فرآیند Cold Break به آنزیم ها اجازه می دهد تا مقادیر قابل توجهی از پکتین را از بین ببرند و رنگ بالاتر و طعم تازه تری ایجاد کنند.
پس از فرآیند پخت، مقداری یا تمام دانه ها و پوست ها را با دستگاه هایی که فینیشر می نامیم، قبل از فرستادن گوجه فرنگی ها از طریق اواپراتور، صاف می کنیم و محتوای آب آن ها را به ضخامت مورد نظر کاهش می دهیم.
بلافاصله پس از آن، رب گوجه فرنگی خنک شده و آماده بسته بندی می شود.
رب گوجهفرنگی صنعتی به لطف مقدار بالای لیکوپن که یکی از مفیدترین ترکیبات طبیعی است که انسان میتواند مصرف کند، زندگی سالم را ارتقا میدهد.
رب گوجه فرنگی فرآوری شده ما چهار برابر وزنی لیکوپن نسبت به یک گوجه فرنگی تازه دارد. ما پردازش رب گوجهفرنگی خود را با بالاترین استانداردها انجام میدهیم تا تمام مشخصات مشتری را برآورده کنیم.
مواد تشکیل دهنده عمده محصولات رب گوجه فرنگی ما شامل موارد زیر است:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.