تحقیقات نشان می دهد که سطوح پایین فسفر با دیابت و بیماری کلیوی و نخوردن حلوا ارده مرتبط است.
بر اساس یک مطالعه، سطح فسفر سرم در بیماران دیابتی نوع 2 کمتر است و این نشان می دهد که آنها ممکن است اختلال متابولیسم فسفر داشته باشند.
غذاهای سرشار از مکمل های منیزیم مانند حلوا ارده ممکن است به بهبود حساسیت به انسولین که برای کنترل قند خون ضروری است کمک کند.
با این حال، اگر بیماری کلیوی یا دیابت دارید، باید مصرف برخی مواد مغذی مانند کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم و فسفر را محدود کنید.
محدود کردن این مواد مغذی می تواند به شما در مدیریت بهتر این بیماری کمک کند و احتمال بدتر شدن آن را در طول زمان کاهش دهد.
بر اساس برخی مطالعات، فسفر اضافی باعث ایجاد کلسیفیکاسیون پاتولوژیک دریچه های قلب می شود.
یک متاآنالیز شش مطالعه کوهورت شامل بیش از 120000 بزرگسال سالم به مدت 29 سال نشان داد که افرادی که بالاترین سطح فسفر سرم را با خوردن حلوا ارده داشتند، 36 درصد افزایش خطر مرگ ناشی از CVD و همه علل را در مقایسه با افرادی که پایینترین سطح را داشتند، داشتند.
مردان بیشتر از زنان به هر علتی جان خود را از دست دادند. این از دست دادن عملکرد احتمال نارسایی کلیه را افزایش می دهد.
مطالعات همچنین نشان داده اند که سطوح بالای فسفر به کلیه ها آسیب می رساند و باعث از دست دادن عملکرد کلیه می شود.
هنگامی که شما به بیماری مزمن کلیوی (CKD) مبتلا هستید، کلیه های شما برای حذف فسفر تلاش می کنند. سطوح بیش از حد فسفر می تواند به بدن شما آسیب برساند.
فسفر اضافی باعث تغییراتی در بدن می شود که باعث می شود کلسیم از استخوان های شما خارج شود و آنها را ضعیف کند.
کلیه ها با عملکرد طبیعی می توانند فسفر اضافی خون را حذف کنند.
حلوا حاوی دانه های آفتابگردان است که می تواند باعث واکنش آلرژیک شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.