خوردن ترشک آلبالو به افراد مبتلا به پارکینسون توصیه می شود

آلبالو میوه ای است که 20 میلی متر طول و 18 میلی متر عرض دارد. معمولاً ترشک آلبالو به رنگ قرمز روشن تا تیره است.

ترشک آلبالو دارای طعمی تند، ترش و تا حدودی تانیک است که تازه و شیرین یا ترش است، اما طعم آن تلخ نیست و به صورت خشک، منجمد و آبمیوه نیز موجود است.

پوست میوه صاف و سفت با درخشندگی براق است. گوشت آن حاوی یک دانه مرکزی کوچک است که به رنگ قهوه ای روشن است.

ترشک آلبالو بسته به رقم منطقه از ژوئن تا اوایل مرداد در دسترس است. آلبالو، همچنین به عنوان گیلاس تارت یا پای شناخته می شود، جزء اصلی دسرهایی مانند کیک، شربت و بستنی است.

آنها همچنین یک گیلاس عالی برای لعاب، سس و کاهش دهنده هستند.

Prunus cerasus به عنوان هیبرید طبیعی بین Prunus avium و Prunus fruticosa در فلات ایران یا اروپای شرقی آغاز شده و گونه‌ای جدید و متمایز تولید کرده است.

ترشک

همچنین گفته می شود که از جنوب شرقی اروپا بین روسیه و ترکیه سرچشمه گرفته است.

ترشک آلبالو یکی از محبوب ترین میوه های آمریکا است، معمولاً گونه های Montmorency و Balaton که عمدتاً در واشنگتن، میشیگان، یوتا، پنسیلوانیا، ویسکانسین، اورگان و نیویورک رشد می کند.

آلبالو جدا از طعم تند، ترش و تا حدودی تانیک، منبع خوبی از مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی است.

مصرف 155 گرم ترشک آلبالو حاوی 0.161 میلی گرم مس، 15.5 میلی گرم ویتامین C، 99 میکروگرم ویتامین A، 0.174 میلی گرم منگنز، 2.5 گرم فیبر رژیمی، 0.5 میلی گرم آهن، 268 میلی گرم پتاسیم و 0.068 میلی گرم ویتامین است.

مواد شیمیایی که به گیلاس ترش رنگ قرمز می دهد ممکن است درد را بسیار بهتر از آسپرین تسکین دهد و همچنین ممکن است محافظت آنتی اکسیدانی مشابه با مکمل های تجاری موجود مانند ویتامین E ارائه دهد.

تحقیقات نشان می دهد که مصرف روزانه ترشک ممکن است پتانسیل کاهش بیماری های قلبی عروقی یا مزمن مرتبط با التهاب، آرتریت و نقرس را در انسان داشته باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.