اگرچه سیب قرمز در عراق در سال 1987 در ایالت واشنگتن کشف شد، اما به سرعت محبوبیت آن افزایش یافت. آبدار، ترد و شیرین تنها با کمی تارت، Cameo از هر دو رنگ قرمز و زرد Delicious می آید.
این شکل آن و همچنین ظاهر تا حدودی مخطط پوست قرمز و زرد آن را توضیح میدهد که ضخیمتر از گلدن دلیشز است اما نازکتر از قرمز است.
سعی کنید در دستور العمل های پخت و پز، Cameos را جایگزین طلایی کنید. این تنوع به خصوص وقتی خام خورده شود خوشمزه است.
تلاقی بین مکاینتاش و رد دلیشز، امپراتوری توسط محققان ایستگاه آزمایش کشاورزی ایالت نیویورک در سال 1966 ایجاد شد.
این امپراتوری عموما کاملاً گرد است، با پوستی به رنگ قرمز روشن با رنگهایی از سبز. فضای داخلی سفید و کرمی است. امپراتوری سفت تر از مک اینتاش است، بنابراین یک سیب پخت و پز خوب می سازد.
این سیب از همه سیب هایی که در اینجا گرد شده اند کم استحکام است. گوشت نرم آن را میتوان بهعنوان «خامهای» یا «آلآلود» توصیف کرد، که این گونه را کاندید مناسبی برای خوردن خام یا سس سیب یا کره سیب میکند، اما نه لزوماً برای پخت.
اگر با مک اینتاش میپزید، از قوامدهنده استفاده کنید تا سیبها بیش از حد نرم نشوند.
این سیب همه منظوره ممکن است بخشی از نام خود را با Red Delicious به اشتراک بگذارد، اما این دو به هم مرتبط نیستند. این سیب های زرد رنگی روشن و شاد هستند.
آنها همچنین سیب های نرمی هستند، اگرچه در لمس به نرمی مک اینتاش یا کورتلند نیستند. گلدن دلیشز که پوست نازکی دارد، به خوبی ذخیره نمی شود (ممکن است کبود و چروک شود).
بنابراین سعی کنید در اسرع وقت از آن استفاده کنید. این سیب برای پای، سالاد، سس و انجماد ایده آل است.
سیب فوجی که توسط پرورش دهندگان ژاپنی در دهه 1930 ایجاد شد، محبوبیت سیب فوجی در ایالات متحده افزایش یافت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.