درخت خرمای نخل سبز در قنات های قدیمی کاشته شده اند

مصرف روزانه خرمای نخل سبز در دوران بارداری به تقویت ماهیچه های رحم کمک می کند. همچنین به زایمان کمک می کند و از خونریزی پس از زایمان جلوگیری می کند.

خرما سرشار از پتاسیم، گلیسین و ترئونین است که پرولاکتین، هورمون شیر را فعال می کند. جریان شیر را تقویت می کند که برای یک زن شیرده مفید است.

پس بهتر است حتی بعد از بارداری هم به خوردن خرما ادامه دهید.

خرما سرشار از ویتامین های B1، B2، B3، B5، A و C، فیبر، کلسیم، آهن، فسفر، گوگرد، پتاسیم، مس، منیزیم و منگنز است.

علیرغم محتوای قند آن، به دلیل داشتن منبع غنی از مواد مغذی، برای بازگرداندن سلامت به افراد کم خون و ضعیف استفاده می شود. بهترین راه این است که آنها را به صورت تازه و نه در پخت و پز یا آب میوه مصرف کنید.

هیچ مقاله ای در مورد تأثیر خرمای سبز نارس جوان نخوانده ام، اما اگر خرمای رسیده می تواند شانس باردار شدن را افزایش دهد.

خرما

حدس می زنیم که میوه های نارس ممکن است همان موادی را داشته باشند که به شما در باردار شدن کمک کند.

فقط برای اطمینان می توانید هر دو را امتحان کنید. امتحان کردن ضرری ندارد زیرا یک غذای گیاهی است و نه دارو.

مواد تقویت کننده باروری معمولا پروتئین هایی هستند که از منابع گیاهی به دست می آیند. همچنین باید سرشار از آنتی اکسیدان، فولات، آهن و کلسیم باشد.

همه اینها در خرما وجود دارد و حتی در خرمای نارس قوی تر است.

خرما سرشار از منگنز است که به بدن در تولید هورمون های جنسی کمک می کند. اگر می خواهید باردار شوید، خوردن خرما ممکن است به بارداری کمک کند.

مسلمانان بر این باور بودند که هنگام به دنیا آوردن عیسی، فرشته ای از مریم خواسته بود تا خرما بخورد تا به او قوت دهد و از درد زایمان بکاهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.