دستور پخت خانواده من شبیه گلوله های برفی است.
آنها نسلها در سراشیبی غلت میزنند و در هر چرخش مقداری از این و مقداری از آن را برمیدارند.
یکی از پرطرفدارترین کلوچه ها کلوچه خرمایی نرم و لطیف می باشد.
با هر تکرار جدید، که از طریق ایمیل در سراسر کشور ارسال می شود، فهرست مواد تشکیل دهنده به طور فزاینده ای ناکارآمد می شود.
دستور پخت کوکیهای بلغور جو دوسر را دنبال کنید : جو و آرد به شما کمک میکند، اما وانیل، میخک، جوز هندی، زنجبیل، دارچین، آجیل، کشمش، و طعم مخفی – کاکائوی شیریننشده نیز وجود دارد.
این یک نوع دستور پخت ادویه است، و من اعتراف می کنم که در گذشته نگاهی به لیست انداختم و آن را به عنوان دعوتی برای ادامه دادن در نظر گرفتم. بیشتر بیشتر است.
فلفل دلمه ای؟ کاملا. یک مشت گرز؟ چرا که نه؟
دستور غذای جولاپات شما را دعوت نمی کند تا همه ادویه های موجود در کابینت خود را داخل کوکی هایتان بریزید .
در واقع، تنها ادویه موجود در این لیست، کمی دارچین است ، نه فهرستی از طعمدهندههایی که برای پوشاندن طعم یک میانوعده کممعنی ساخته شده است. اینها مخلوط دنباله دار نیستند و یک کاسه بی مزه فرنی صبحگاهی نیستند.
در عوض، کوکیهای جولاپات تا آنجا که میتوانند به یادداشتهای نان تست متمایل میشوند و از آنها میپرسند که آیا کوکیهای جو دوسر واقعاً نوعی کوکی کاراملی هستند یا نه.
جو دوسر را به صورت معلق در یک بستر لپه ای جویده می کند.
این کوکیها بزرگ هستند – باید آنها را با فاصله حداقل سه اینچ از هم بپزید و فضایی برای پخش فراهم میکند – که طیفی از کرانچ تافی کرهای قهوهای قهوهای در لبه و غنای جویدنی در مرکز به شما میدهد. وقتی میگویم کوکیهای کاراملی ، منظورم این نیست که شما را نگران شیرینی بیش از حدتان کنم – این کوکیها اصلاً ساخارین نیستند.
هر ذره شکر در مخلوط به درستی به کارامل تبدیل می شود.
- منابع:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.