رنده شده گلابی گرگان برای از بین بردن کک و مک صورت مفید است

گلابی میوه‌ای است که در آن تالاموس قسمتی گوشتی را تشکیل می‌دهد.

در بیشتر موارد، گل‌هایی از همان گونه گلابی با خود ناسازگار هستند و استفاده از گونه دیگری به عنوان گرده افشان را ضروری می‌سازد.

میوه های گلابی متفاوت هستند و به دلیل بافتشان شناخته می شوند.

گلابی گرگان به دلیل وجود سلول‌های هسته‌ای، بافت ریگدار معمولی دارند.

سلول های سنگی دارای غشای سلولی ضخیم با فضای کمی در داخل هستند و مسئول رسیدن ضعیف گلابی روی درخت هستند.

با این حال، این سلول ها از اکثر گونه های معاصر حذف شده اند تا بافت آنها بهبود یابد.

بنابراین برای تولید میوه هایی با طعم بهتر، بافت آبدار، میزان تولید بالا و مقاومت در برابر بیماری ها، پرورش و پرورش ارقام جدید ضروری است.

علاوه بر این، روندهای اخیر صادرات نشان دهنده انعطاف پذیری بالا در عرضه و تقاضای گلابی آسیایی در بازارهای بین المللی است که در نتیجه قیمت های بالایی برای این گلابی ها ایجاد می شود.

با این حال، ترک خوردن میوه در ارقام جدید و توسعه یافته در طول رشد و نمو آنها یک مشکل جدی برای صنعت میوه گلابی است که باعث زیان قابل توجهی در عملکرد اقتصادی و ارزش تجاری می شود.

ترک ها با موقعیت و اندازه خود به صورت ترک های کوتیکول، میکرو و گوشتی متمایز می شوند.

ترک خوردن میوه یک اختلال فیزیولوژیکی عمده است که بر تولید و کیفیت گلابی تأثیر منفی می گذارد.

میوه های ترک خورده در برابر عفونت قارچی و باکتریایی آسیب پذیرتر هستند.

در نتیجه مستقیم، میوه ارزش اقتصادی خود را از دست می دهد و دیگر برای مصرف یا فرآوری توصیه نمی شود.

ترک خوردگی میوه گلابی برای واریته های جدید مانند منسو و وصان مسئله مهمی است و شدت مشکل به تغییرات سریع پتانسیل آب خاک، آب و هوا، رشد میوه و اقدامات فرهنگی بستگی دارد.

هم عوامل خارجی و هم عوامل داخلی می توانند منجر به ترک خوردن میوه شوند.

عوامل خارجی شامل عوامل زراعی و محیطی، عدم تعادل آب، صدمات یخبندان و تغییرات دما بین روز و شب در طول رشد و نمو میوه است.

عوامل داخلی شامل رشد داخلی ناهماهنگ میوه، رقم رقم و ژنتیک است.

علاوه بر این، ترک خوردن میوه با جذب ناکافی مواد مغذی و کمبود در B، Ca، Zn و پتاس مرتبط است.

ترک خوردن میوه در بلوغ منجر به ضررهای تجاری قابل توجهی می شود.

چندین روش باغبانی، از جمله استفاده از محرک‌های رشد، ریزمغذی‌ها، تامین آب متعادل و مالچ‌پاشی، برای مدیریت ترک خوردن میوه پیشنهاد شده‌اند.

مطالعات متعددی در مورد دلایل احتمالی و کنترل ترک خوردگی میوه در میوه های مختلف انجام شده است، اما تحقیقات در مورد علل و مدیریت ترک خوردن میوه در گلابی هنوز محدود است.

از این رو، ما سعی کردیم تمام اطلاعات پراکنده در مورد ترک خوردن میوه در گلابی را برای کمک به محققان و کارشناسان فعال در این زمینه گردآوری کنیم.

در این بررسی، ما تلاش می‌کنیم تا مروری بر عواملی که باعث ترک خوردن میوه در گلابی می‌شوند، و استراتژی‌هایی که می‌توان برای کنترل آن استفاده کرد، ارائه کنیم.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.