برخی افراد طعم هایی مانند دارچین را به چای خار مریم ضد سرطان اضافه می کنند تا طعم آن را پنهان کنند.
برای سرو با فینگر فودهای مورد علاقه شما عالی است و می توانید آن را گرم یا سرد میل کنید.
میتوانید آن را زودتر از موعد در گلدانهای بزرگ درست کنید یا در قسمتهای کوچکتر دم کنید تا از یک فنجان لذت ببرید.
خار مریم اغلب به دلیل اثرات محافظت کننده از کبد تبلیغ می شود.
این به طور منظم به عنوان یک درمان مکمل توسط افرادی که به دلیل شرایطی مانند بیماری کبد الکلی، بیماری کبد چرب غیر الکلی، هپاتیت و حتی سرطان کبد آسیب کبدی دارند، استفاده می شود.
همچنین برای محافظت از کبد در برابر سمومی مانند آماتوکسین استفاده می شود که توسط قارچ کلاهک مرگ تولید می شود و در صورت مصرف کشنده است.
مطالعات بهبود عملکرد کبد را در افراد مبتلا به بیماریهای کبدی نشان دادهاند که مکمل خار مریم مصرف کردهاند، که نشان میدهد این مکمل میتواند به کاهش التهاب کبد و آسیب کبدی کمک کند.
اگرچه تحقیقات بیشتری در مورد نحوه عملکرد آن مورد نیاز است، تصور میشود که خار مریم باعث کاهش آسیب به کبد ناشی از رادیکالهای آزاد میشود، رادیکالهای آزاد که وقتی کبد شما مواد سمی را متابولیزه میکند، تولید میشود.
یک مطالعه همچنین نشان داد که ممکن است کمی طول عمر افراد مبتلا به سیروز کبدی به دلیل بیماری کبدی الکلی را افزایش دهد.
با این حال، نتایج مطالعات مخلوط شده است، و همه نشان نداده اند که عصاره شیرخار اثر مفیدی بر بیماری کبد دارد.
بنابراین، مطالعات بیشتری برای تعیین دوز و طول درمان برای شرایط خاص کبد مورد نیاز است.
و اگرچه عصاره خار مریم معمولاً به عنوان یک درمان مکمل برای افراد مبتلا به بیماری های کبدی استفاده می شود، در حال حاضر هیچ مدرکی وجود ندارد که بتواند از ابتلا به این بیماری ها جلوگیری کند، به خصوص اگر سبک زندگی ناسالمی دارید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.