آب نبات روی تار و شاخه نبات عباس قادری روی میله های چوبی از محبوب ترین انواع آب نبات سنگی در ایران هستند.
آب نبات سنگی خوب طعم شیرینی دارد. به رنگ های سفید یا زعفرانی با کریستال های شفاف درشت عرضه می شود.
یک آب نبات سنگی خوب نباید حاوی دی تیونیت سدیم باشد. علاوه بر این، آب نبات های سنگی نازکتر کیفیت بهتری دارند.
در نهایت، یک آب نبات سنگی درجه یک دارای کریستال های شفاف است. آب نبات راک نوعی آب نبات است که از تکه های بزرگ شکر که روی یک رشته یا چوب رشد می کند، درست می شود.
از آنجا که از شکر خالص ساخته شده است، این آب نبات به طور طبیعی شفاف و بسیار شیرین خواهد بود.
ممکن است به صورت ساده خورده شود، در نوشیدنی های شیرین حل شده یا به عنوان چاشنی روی دسرها استفاده شود.
از آنجایی که فرآیند ساخت آب نبات سنگی بسیار ساده است، بسیاری از مردم دوست دارند آن را در خانه درست کنند و برخی از معلمان از آن برای نشان دادن شکل گیری کریستال برای دانش آموزان جوان استفاده می کنند.
برای تهیه آب نبات سنگی، آب و شکر با هم ترکیب می شوند تا یک محلول شکر فوق اشباع درست شود.
این محلول به قدری سرشار از شکر است که دیگر شکر نمی تواند در آن حل شود و باعث می شود شکر اضافه شده به ته رود.
یک بستر برای رشد کریستال مانند یک چوب یا رشته در محلول فرو میرود و به مدت چند روز تا یک هفته دست نخورده باقی میماند و اجازه میدهد با تبخیر آب، کریستالها روی بستر تشکیل شوند.
هنگامی که بستر برداشته می شود، آن را با کریستال های شکر بسیار بزرگ و دندانه دار پوشانده می شود.
بسیاری از مردم به شیرینی های سنگی خود رنگ خوراکی اضافه می کنند تا از نظر بصری جذاب تر شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.