تحقیقات انجام شده در سال 2018 نشان می دهد که روغن زیتون اصل طارم فرابکر پایدارترین روغن پخت و پز است که بهتر از روغن هایی با نقطه دود بالا در برابر تخریب مقاومت می کند.
این بدان معناست که می توانید از روغن زیتون فرابکر برای تفت دادن، سرخ کردن، پختن و حتی سرخ کردن استفاده کنید.
روغن زیتون به لطف فراوانی MUFA و پلی فنل های پایدار در برابر حرارت، با استرس اکسیداتیو ناشی از گرما مقابله می کند و تشکیل ترکیبات ناسالم مانند رادیکال های آزاد را کند می کند.
اما واقعا چه چیزی روغن زیتون را به عنوان یک روغن پخت و پز متمایز می کند؟ یک مطالعه در سال 2015 نشان داد که پختن سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، بادمجان و کدو تنبل در روغن زیتون فوق بکر در واقع محتوای آنتی اکسیدانی این سبزیجات را افزایش می دهد.
نکته اصلی این است که روغن زیتون فوق العاده مغذی است و هیچ روغن آشپزی دیگری از نظر طعم، تطبیق پذیری و فواید سلامت سر تا پا قابل مقایسه نیست.
پس ادامه دهید، به وعده های غذایی و دستور العمل های خود یک نم نم نم نم باران (یا گل) از این طلای مایع بدهید.
روغن زیتون از میوه درخت زیتون (Olea europaea) ساخته می شود که به طور طبیعی سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباع سالم (MUFA) است.
بر اساس یک بررسی بزرگ از مطالعات بالینی در سال 2020، رژیمهای غذایی سرشار از روغن زیتون فوق بکر، از جمله رژیم مدیترانهای معروف، با کاهش بروز تصلب شرایین، بیماریهای قلبی عروقی و انواع خاصی از سرطان مرتبط هستند.
بیشترین علاقه اخیر بر روی ترکیبات فنلی فعال بیولوژیکی که به طور طبیعی در روغن زیتون بکر وجود دارد متمرکز شده است.
با توجه به خلاصه سوم کنفرانس بینالمللی روغن زیتون بکر و گزارش اجماع سلامت، «نظر گستردهای وجود دارد که روغن زیتون فرابکر باید در واقع چربی انتخابی در مورد سلامت انسان و کشاورزی پایدار باشد».
فنولیک روغن زیتون اثرات مثبتی بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی دارد، از جمله:
- لیپوپروتئین های پلاسما
- آسیب اکسیداتیو
- نشانگرهای التهابی
- عملکرد پلاکتی و سلولی
- فعالیت ضد میکروبی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.