جالب است که بدانید ترکیبات مفید موجود در غوره انگور حتی پس از تخمیر نیز وجود دارند، به همین دلیل است که نوشیدنی آن نیز یک منبع آنتی اکسیدانی است.
برخی از انواع انگور حاوی محتوای بالاتری از آنتوسیانین ها هستند، دسته ای از فلاونوئیدها که به این میوه ها رنگ های نارنجی، قرمز، آبی، صورتی و بنفش می دهند.
مطالعات انسانی و حیوانی نشان می دهد که آنتوسیانین ها ممکن است به پیشگیری یا درمان بیماری های مغزی و قلبی کمک کنند.
دیگر آنتی اکسیدان های مهم موجود در این میوه رسوراترول و کورستین هستند که ممکن است در برابر بیماری های قلبی، سطح قند خون بالا و سرطان محافظت کنند.
انگور همچنین حاوی ویتامین C، بتا کاروتن، لوتئین و اسید الاژیک است که آنتی اکسیدان های قوی نیز هستند.
خلاصه
انگور سرشار از آنتی اکسیدان است که ترکیبات گیاهی مفیدی هستند که ممکن است در برابر بیماری های مزمن از سلامت محافظت کنند.
آنتی اکسیدان های موجود در انگور ممکن است از انواع خاصی از سرطان محافظت کنند.
رسوراترول، آنتی اکسیدان موجود در این میوه، ممکن است با کاهش التهاب، عمل به عنوان یک آنتی اکسیدان، و جلوگیری از رشد و گسترش سلول های سرطانی در بدن شما کمک کند.
در واقع، برای اثرات آن در برابر سرطان های متعدد مورد مطالعه قرار گرفته است.
انگور همچنین حاوی آنتی اکسیدان های کوئرستین، آنتوسیانین و کاتچین است که همگی ممکن است اثرات ضد سرطانی داشته باشند.
مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان می دهد که عصاره انگور ممکن است مانع رشد و گسترش سلول های سرطانی روده بزرگ و سینه انسان شود.
علاوه بر این، یک مطالعه 2 هفته ای روی 30 نفر نشان داد که افراد بالای 50 سال که 0.3 تا 1 پوند (150 تا 450 گرم) انگور در روز می خوردند، نشانگرهای کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تجربه کردند.
در حالی که مطالعات انسانی بیشتری مورد نیاز است، رژیم غذایی سرشار از غذاهای غنی از آنتی اکسیدان، مانند انگور، با کاهش خطر سرطان مرتبط است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.