مصرف بادام درختی خام برای مردم گرگان یک خطر جدی به حساب می آید

مصرف میان وعده بادام درختی خام به کاهش کالری مصرفی در وعده های غذایی بعدی کمک می کند.

محتوای بالای فیبر و پروتئین موجود در بادام باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. سیری را افزایش می دهد.

اثر سیر کننده بادام نقش عمده ای در رژیم کاهش وزن دارد. بادام همچنین برای کمک به متابولیسم مورد بررسی قرار گرفته است.

اسیدهای چرب ضروری موجود در بادام سوخت و ساز بدن را تسریع کرده و در نتیجه کالری بیشتری می سوزانند.

این دو عامل در کنار هم نشان داده اند که به حفظ وزن سالمی که همه ما آرزوی آن را داریم کمک می کنند.

در مطالعه ای که در آن 65 بزرگسال چاق تحت یک آزمایش 24 هفته ای قرار گرفتند، کاهش وزن 62 درصدی مشاهده شد.

آنها روزانه 84 گرم (3 اونس) بادام کم کالری مصرف می کردند. کاهش وزن در مقایسه با رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات های پیچیده بیشتر بود.

بادام

آزمونی در سال 1393 توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد. تعداد کل 108 زن که اضافه وزن داشتند.

در این آزمایش 3 ماهه شرکت کردند که در آن رژیم غذایی غنی از بادام به آنها داده شد. آنها هر روز 50 گرم بادام مصرف کردند.

کاهش قابل توجه وزن، شاخص توده بدنی، نسبت دور کمر به دور باسن، نسبت دور کمر ثبت شد.

مصرف بادام با شاخص توده بدنی رابطه معکوس دارد. اگرچه بادام سرشار از کالری است، باعث افزایش وزن نمی شود اما در کاهش وزن موثر است.

بادام ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. بادام و سایر مغزها (گردو و بادام زمینی) ممکن است به کاهش بروز سرطان کمک کنند.

تجزیه و تحلیل آجیل هایی مانند بادام زمینی، گردو، و مصرف بادام برای درک اثر محافظتی آنها با ایجاد سرطان سینه انجام شد.

این مطالعه در سال 2015 با 97 زن مبتلا به سرطان سینه و 104 زن دیگر که به این بیماری مبتلا نبودند، انجام شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.