میوه های درخت زیتون سرشار از ترکیبات گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی است ، یعنی از بدن ما در برابر به اصطلاح محافظت می کند.
استرس اکسیداتیو. این ترکیبات عبارتند از: کوئرستین، هیدروکسی تیروزول، اسید اولئانولیک، اولئوروپئین. آنتی اکسیدان های ارزشمند موجود در زیتون نیز ویتامین های A، C و E هستند.
آنتی اکسیدان های زیتون کبابی ترکیه عملکردهای بسیار مهمی را در بدن ما انجام می دهند، به عنوان مثال. آنها بروز بیماری های نورودژنراتیو مانند بیماری آلزایمر را به تاخیر می اندازند و پیری بدن را کاهش می دهند.
ضد سرطان
آنها اثر ضد سرطانی خود را مدیون خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند که قبلا ذکر شد. استرس اکسیداتیو و التهاب مزمن عواملی هستند که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند.
تاثیر بر عملکرد صحیح دستگاه گوارش
زیتون و روغن زیتون ترشح صفرا و هورمون های لوزالمعده را فعال می کنند و خطر ابتلا به سنگ را کاهش می دهند. آنها همچنین اثر مفیدی در ورم معده و زخم های آن دارند.
مقادیر زیاد فیبر بر عملکرد صحیح دستگاه گوارش تأثیر می گذارد و از جمله از موارد دیگر محافظت می کند. در برابر یبوست .
همچنین مشخص شده است که چربی های تک غیراشباع موجود در زیتون و روغن زیتون می توانند از کاهش وزن حمایت کنند. رژیم غذایی سرشار از این چربی ها باعث افزایش سطح سروتونین در خون می شود که مسئول احساس سیری است.
حمایت از قلب
ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در زیتون از روند پیری قلب جلوگیری می کند ، آسیب به اندوتلیوم رگ های خونی را کاهش می دهد و در نتیجه از تجمع رسوبات کلسترول جلوگیری می کند. آنها همچنین باعث بازسازی ریز آسیب ها می شوند.
تنظیم سطح قند
زیتون با حمایت از ترشح انسولین به کاهش سطح قند خون کمک می کند . چربی های تک غیر اشباع و آنتی اکسیدان های موجود در آنها خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 40 درصد کاهش می دهد.
زیتون تاثیر بسیار مثبتی بر وضعیت بدن دارد، اما به یاد داشته باشید که در مصرف آن زیاده روی نکنید. با ارزش ترین آنها زیتون تازه است، زیتون ترشی آنقدرها خواص ارزشمندی ندارد، زیرا تحت درمان های زیادی قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.