کود مرغ علی الخصوص کود مرغی شرکتی معمولاً در کیسه هایی عرضه می شود که می توانید از فروشگاه خریداری کنید.
این رقم تجاری فرآوری شده خشک شده و پودر یا گلوله شده است. غلظت کود خشک بیشتر از کود مرغ تازه است که بیش از 75 درصد آب است.
کود مرغی خشک شده معمولاً استریل شده و بدون بو است، بر خلاف کود تازه، بدبو است و ممکن است حاوی پاتوژن های مضر مانند سالمونلا و E.Coli باشد.
قبل از استفاده از آن در باغ خود، ابتدا باید کود تازه مرغ را کهنه یا کمپوست کنید.
کود مرغی کهنه پاتوژن های مضر را از بین می برد و محتوای آمونیاک را کاهش می دهد و آن را برای شما و باغ شما ایمن تر می کند.
دو راه برای انجام این کار وجود دارد.
ابتدا می توانید کود را در یک توده بگذارید و بگذارید به مرور زمان تجزیه شود. با این حال، این روند چندین ماه طول می کشد. ممکن است بخواهید از قبل برنامه ریزی کنید.
دومین راه ساده تر، کمپوست کردن کود به صورت توده ای است. این فرآیند سریعتر است و کود با کیفیت بالاتر و ایمن تری به دست می دهد.
بیشتر پاتوژن ها در دمای 140-160 درجه فارنهایت (60-70 درجه سانتیگراد) تولیدمثل را متوقف می کنند. این دما به راحتی در داخل یک توده کمپوست به دست می آید.
کود مرغ را با سایر مواد ارگانیک مانند برگ یا بریده علف مخلوط کنید تا کود مرغ را کمپوست کنید. نسبت کود به سایر مواد باید حدود یک سوم کود مرغی به دو سوم بقیه باشد.
توده کمپوست را به طور منظم بچرخانید تا اکسیژن وارد شود و تجزیه سریع شود. در هفته پنجم یا ششم، کود مرغ شما باید خشکتر، سبکتر و فشردهتر شود.
هنگامی که در باغ خود استفاده کنید، مواد مغذی به اندازه کافی تثبیت می شوند تا از آزاد شدن آهسته اطمینان حاصل شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.