زمانی که چاقو وستوف را در دست می گیرید، باید سعی کنید دسته را با سه یا چهار انگشت و انگشت شست خود بگیرید تا لقمه های کوچک را به صورت ریتمیک خرد کنید.
مهمتر از همه، تیغه صاف کننده خود را تیز نگه دارید، بنابراین برای هر زمان که به آن نیاز داشتید آماده است.
دومین چاقوی مهمی که در آشپزخانه شما به جز چاقوی پخت و پز وجود دارد، چاقوی سرآشپز است.
ما از آشپزهای خانگی نظرسنجی کردیم و متوجه شدیم که 40 درصد از افراد مورد بررسی، چاقوی سرآشپز را در مقایسه با انواع دیگر مهمترین چاقو در آشپزخانه میدانند و دلیل خوبی هم دارد.
اندازه این چاقوی چند منظوره بین 8 تا 10 اینچ است و تجربه خرد کردن، خرد کردن و خرد کردن بدون درز را برای سبزیجات، سبزیها و هر چیز دیگری ارائه میکند.
برخلاف سایر چاقوها، چاقوی سرآشپز دارای تیغه ای دولایه و نوک تیز است. به گزارش Made-In Cookware، چاقوی سرآشپز از یک حرکت تکان دهنده برای برش دادن غذا به راحتی استفاده می کند.
Made-In یادداشت میکند که چاقوی سرآشپز یکی از مفیدترین چاقوها است، زیرا میتوان از آن برای پختن هویج، مرغکشی یا برش پیاز استفاده کرد.
به گفته سازنده ظروف، تنها استثنا برای زمانی که چاقوی سرآشپز ممکن است بهینه ترین نوع چاقو برای استفاده نباشد، برش دادن سبزیجات آبکی مانند خیار است.
چاقوهایی مانند چاقوی سانتوکو، با تیغههای پرشده، باعث میشوند سبزیجات خیس راحتتر از تیغه جدا شوند، که به نوبه خود میتواند زمان آمادهسازی را کاهش دهد.
سرآشپز آلتون براون توصیه میکند در زرادخانه آشپزخانه خود یک چاقوی کاربردی داشته باشید. در کمتر از 6 اینچ، یک چاقوی کاربردی گزینه میانبر است، اگر چاقوی سنگ زنی یا چاقوی سرآشپز ندارید.
برای برش دادن میوه برای سالاد میوه یا تهیه سبزیجات نرم برای خورش بسیار مناسب است.
همچنین میتوانید یک چاقوی کاربردی با تیغه دندانهدار برای برش دادن نان خرد شده خریداری کنید. این نوع چاقوی دندانهدار نام «چاقوی ساندویچی» دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.