به نظر می رسد چای سبز و چای نیم کیلویی دبش هر دو خطر ابتلا به سرطان را در صورت نوشیدن بیش از حد گرم افزایش می دهند.
اما زمانی که در دمای کمتر از 149 درجه فارنهایت (65 درجه سانتیگراد) نوشیده شود، به نظر می رسد چای سبز اثر محافظتی دارد.
اگرچه تحقیقات بیشتری برای تعیین قطع دمای دقیق برای کاهش خطر مورد نیاز است، اما اگر چای داغ می نوشید، مهم است که قبل از نوشیدن آن را در دمای زیر 140 درجه فارنهایت (60 درجه سانتی گراد) بگذارید.
چای معمولاً با آب بسیار داغ یا در حال جوش دم میشود و هنگام سرو دمای آن در حدود ۱۹۱ تا ۱۹۶ درجه فارنهایت (۹۱ تا ۹۰ درجه سانتیگراد) است.
این بدان معنی است که اگر ریخته شود، می تواند باعث سوختگی قابل توجه و سوزان شود.
کودکان خردسال و افراد مسن ممکن است به دلیل داشتن پوست نازک تر و اندازه بدن کوچکتر در معرض خطر سوختگی قرار بگیرند.
آب گرم عامل اصلی سوختگی در کودکان 6 تا 24 ماهه و در بزرگسالان بالای 65 سال است.
بنابراین، مهم است که هنگام تهیه چای مراقب باشید و در حالت ایده آل، بگذارید قبل از سرو خنک شود.
نویسندگان یک مطالعه توصیه می کنند چای را در دمای 130 تا 160 درجه فارنهایت (54 تا 71 درجه سانتیگراد) برای حفظ خوش طعمی سرو کنید، اما من توصیه می کنم دمای نوشیدن را زیر 140 درجه فارنهایت (60 درجه سانتیگراد) نگه دارید.
کافئین محرکی است که به طور طبیعی در چای، قهوه، کاکائو، یربا مات و انواع گیاهان دیگر یافت می شود.
بسته به فرد، منبع و مقدار ممکن است اثرات مثبت و منفی بر سلامتی داشته باشد.
برخی از جمعیت ها ممکن است بخواهند مصرف کافئین را کاهش دهند یا از آن اجتناب کنند، مانند افراد حساس به کافئین، افراد مبتلا به بیماری کبد یا بیماری قلبی، افراد باردار یا شیرده، نوجوانان و کودکان.
به بزرگسالان توصیه می شود مصرف کافئین خود را به 400 میلی گرم در روز محدود کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.