لیمو یکی از محبوب ترین میوه ها در جهان است. طبق گزارش فائو، در واقع، تولید جهانی لیمو و لیمو ترش جهرم در سال 2020 حدود 21.35 میلیون تن بوده است!
با وجود این همه محبوبیت، و بر خلاف بسیاری از میوه های دیگر، لیمو ترش فوق العاده ای است و به ندرت به تنهایی خورده می شود. پس چرا طعم لیمو ترش است؟
در مقاله امروز، راهنمای مختصری در اختیار شما قرار میدهیم که همه دلایل را از دیدگاههای مختلف به شما نشان میدهد. بنابراین بدون هیچ مقدمه ای، بیایید درست شیرجه بزنیم!
چرا لیموها طعم ترش دارند؟
1. لیمو حاوی اسید سیتریک است
بیایید با واضح ترین دلیل ترش بودن لیمو شروع کنیم. لیمو ترش است زیرا حاوی اسید سیتریک به عنوان یکی از مواد اصلی آن است.
این یک ترکیب شیمیایی بی رنگ است که از نظر شیمیایی به عنوان “اسید آلی ضعیف” طبقه بندی می شود. قبل از اینکه درباره جزئیات این اسید صحبت کنیم، ابتدا باید مفهوم pH را درک کنید.
این یکی به سادگی یک مقیاس لگاریتمی است که سطح اسیدی و قلیایی محلول های مبتنی بر آب (آبی) را بسته به در دسترس بودن یون های هیدروژن (H +) یا هیدروکسید (OH-) در آنها اندازه گیری می کند.
مقیاس pH معمولاً از 0 تا 14 درجه بندی می شود که در آن 7 ترکیبات خنثی مانند آب در نظر گرفته می شود.
در حالت ایده آل، هر چیزی بالاتر از 7 قلیایی در نظر گرفته می شود و هر چیزی که زیر آن اسید باشد. همچنین، هر چه از 7 جلوتر بروید، ترکیب قلیایی یا اسیدی تر است.
با درک مکانیسم اسیدی شدن سلولهای میوه، اکنون میتوانیم به دنبال ژنهای مرتبطی باشیم که ممکن است بیان CitPH1 و CitPH5 را به اندازه کافی برای مهندسی یا انتخاب انواع جدید و شیرینتر کاهش دهند.
عنوان مقاله «هیپراسیدی شدن مرکبات توسط کمپلکس P-ATPase پمپاژ پروتون واکولی» است. علاوه بر کوئز، نویسندگان دانشگاه آمستردام عبارتند از: پاملا استرازر، کورنلیس اسپلت، شوانگجیانگ لی، ماتیجس بلیک و فرانچسکا کواتروکیو. کار رز و فدریچی توسط موسسه ملی غذا و کشاورزی USDA حمایت شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.