در حالی که محبوبیت کفشهای ورزشی یا «کفشهای کتانی» به طور گسترده در ادبیات آکادمیک ارزیابی شده است، مطالعات کمی تا به امروز تأثیر یک خرده فرهنگ کفش ورزشی به نام «کلاههای کتانی» را بررسی کردهاند.
علاوه بر این، ترجیحات برند و هویت های برندی که ممکن است در خرده فرهنگ Sneakerhead وجود داشته باشد به طور گسترده مورد بررسی قرار نگرفته است.
برای رفع این شکاف در پژوهش، مصاحبههای نیمهساخت یافته با 12 مرد کتانی خودشناس انجام شد.
کفش مردانه تن تاک در بازار با تنوع زیادی وجود دارد.
هدف اصلی این تحقیق، کشف فرهنگ سر اسنیکرهد، در عین به دست آوردن درک درستی از ترجیحات برند، شیوه ها و عوامل هویت گروهی بود.
نظریه هویت اجتماعی به عنوان چارچوب نظری این پژوهش به کار گرفته شد.
تجزیه و تحلیل کیفی مصاحبه ها سه حوزه موضوعی زیر را نشان داد: (1) بازگشت به روز، (2) همه چیز درباره Jumpman و (3) فقط برای اعضا.
یافتههای مربوط به فرهنگ منحصربهفرد Sneakerheadها نشاندهنده احساس واضح هویت گروهی است زیرا به انگیزهها، رفتارها و هویت برند در جامعه Sneakerhead مربوط میشود.
علاوه بر این، یافتههای این مطالعه، سبک زندگی یک کلاه کفشدار را بیشتر تعریف میکند و رفتارها و عملکردهای منحصربهفرد آنها را در فرهنگ روشن میکند.
مقدمه
افراد مدتهاست که لباس را چیزی فراتر از لباسی برای پوشش میدانند.
به این معنا که افراد لباس را بر اساس زیبایی شناسی و همچنین عملکرد انتخاب می کنند (Workman and Kidd 2000).
با توجه به این عامل، بسیاری از محققان رابطه بین افراد و پوشش آنها را ارزیابی کرده اند.
به طور خاص، موضوع لباس و هویت مورد بررسی قرار گرفت و نشان داد که نحوه لباس پوشیدن و لباسی که فرد انتخاب میکند، هویتهای خاصی را که به آن نسبت میدهند ارتباط برقرار میکند (روچ هیگینز و ایچر 1992).
علاوه بر این، افراد ممکن است با برندهای خاصی هم هویت شوند.
مزایا و تصویر منحصر به فرد یک برند ممکن است بر تصمیم خرید خریدار تأثیر بگذارد و هویت آن برند را برانگیزد (Kapferer 2004؛ Keller and Lehmann 2006).
در همین راستا، افراد ممکن است گروه هایی را تشکیل دهند، به نام جوامع برند، که در آن اعضا اتحادهایی را پیرامون برندهایی که با آنها شناسایی می کنند تشکیل می دهند (مونیز و اوگوین 2001).
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.