بر اساس یک مطالعه در سال 2010، افراد ممکن است به انجیر خشک ریز حساسیت داشته باشند.
انجیر بخشی از خانواده توت (Moraceae) است. اگر به سایر میوه های خانواده توت ها حساسیت دارید، ممکن است به انجیر نیز حساسیت داشته باشید.
انجیر میوه ای نرم و شیرین است که در گونه های مختلف درختان فیکوس یافت می شود. بومی غرب آسیا و مدیترانه است، اما در آب و هوای خشک و معتدل پررونق است.
مکان هایی مانند کالیفرنیا برای رشد انجیر ایده آل هستند. حاوی صدها دانه ریز است که برای بافت و مواد مغذی موجود در میوه تایید شده است.
خواص انجیر خشک به دو صورت تازه و خشک در سرتاسر دنیا مصرف می شود که آن را به عنوان یک میان وعده سالم میل می کنند یا به غذاهای ترش و شیرین اضافه می کنند.
انجیر تازه برای 1 تا 2 هفته پس از خوردن درست به دلیل خوش طعم بودن شناخته شده است. از طرفی انجیر خشک در تمام طول سال موجود است و ماندگاری بیشتری نسبت به انجیر تازه دارد.
در آفتاب خشک می شود و آب اضافی آن از طریق فرآیند خشک شدن با تبدیل شدن به یک میان وعده غنی از فیبر و مواد مغذی کاهش می یابد.
انجیر خشک شکل خشک شده ای از میوه انجیر است که روی درخت انجیر رشد می کند و از نظر علمی به عنوان Ficus carica شناخته می شود.
در حالی که انجیر تازه به دلیل بافت آبدار و آبدارش محبوبیت زیادی دارد، اما میوه های بسیار لطیفی هستند و هر سال فقط برای مدت کوتاهی در دسترس هستند.
انجیر تازه تنها 1-2 هفته پس از برداشت مفید است و باید ظرف چند روز مصرف شود.
از طرفی انجیر خشک را می توان در طول سال نگهداری کرد. آنها همچنین در بسیاری از نقاط جهان به راحتی در دسترس هستند و ماندگاری بسیار بیشتری نسبت به انجیر تازه دارند.
این میوه خاورمیانه ای است اما اکنون به طور گسترده به سایر نقاط جهان صادر می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.